Nybyggeri

​Hos C. Christensen tilbyder vi vores ekspertise inden for nybyggeri.

Vi tager os gerne af alle totalløsninger, hvor vi står for hovedentreprisen fra det første spadestik, til boligen står indflytningsklar.​

Kvalitet er vores mærke
Vi har stor erfaring i at agere tovholder på alle typer huse, og gennem årene har vi oparbejdet et fast og solidt samarbejde med såvel tømrere, elektrikere og VVS’ere. Sammen med vores egne kvalifikationer som murermester, autoriseret kloakmester samt jord- og betonarbejder kan vi tilbyde en totalløsning, hvor vi holder snor i hele projektet.

Vi samarbejder kun med fagentrepriser, som vi ved, besidder samme entusiasme og omhu i deres håndværk, som vi selv gør. Vi lægger stor vægt på kvaliteten og grundigheden af vores arbejde og efterlader kun et resultat, vi selv kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Efter dine ønsker og behov
Du kan derfor trygt overlade dit byggeri i vores hænder og være sikker på et resultat, der matcher lige præcis dine behov og ønsker til dit drømmehus.

Kontakt os på telefon 70 60 59 59 og lad os tage en snak om dine forventninger til byggeriet. Sammen finder vi den perfekte løsning.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 70 60 59 59 eller send os en email på info@cchristensen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.